<< Ο Βασιλευς και Αυτοκρατωρ των Ρωμαιων Κωνσταντινος ΙΑ ο Παλαιολογος, επεσε σαν απλος στρατιωτης κοντα στην πυλη του Αγιου Ρωμανου, η Ελληνικη ψυχη ομως τον θελει αθανατο και μαρμαρωμενο, να καρτερει τον Αγγελο να παει να του δωσει ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ! >>
Ειναι γνωστη η προσπαθεια που κανει εδω και χρονια η Τουρκια να αποδυναμωσει με καθε τροπο και σε καθε επιπεδο τον Ελληνισμο τον οποιο και μισει θανασιμα.
Μεσα σε αυτο το πλαισιο των Τουρκικων επιθεσεων και προκλησεων εναντιων του Ελληνισμου, εντασεται και η πολεμικη εναντια στο Οικουμενικο Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως αλλα και εναντιον του Οικουμενικου Πατριαρχη προσωπικως.
Ο Τουρκικος λαος εν ετη 2007 παραμενει ομοιος ως ηταν στα τελη του 11ου αιωνος οποτε και πρωτοεμφανιστηκε στον ευρυτερο Ελληνικο χωρο και συγκεκριμενα στην Ελληνικοτατη Μικρα Ασια.
Εκτοτε επιδιδεται σε ενα ανευ προηγουμενου οργιο εγκληματικων πραξεων κατα συρροη και κατ εξακολουθηση σε τετοια κλιμακα που κανει ακομα και τον ποιο ψυχραιμο και ουδετερο ερευνητη να αγανακτησει. Η δε πρακτικες και οι διεκδικησεις της στη σημερινη εποχη θυμιζουν εντονα τις πρακτικες που χρησιμοποιουν οι μαφιοζικες συμμοριες και σε καμια περιπτωση δεν θυμιζουν κρατος πολιτισμενο.
Το οτι ο Πατριαρχης ειναι Οικουμενικος, αποδεικνυεται με εκατονταδες χιλιαδες τροπους και εγγραφα, ιστορικα ντοκουμεντα απο τη Βυζαντινη εποχη (Αυτοκρατορικα Χρυσοβουλα και αλλα εγγραφα) απο πηγες των αλλων χριστιανικων δογματων, (αληθεια γιατι η Καθολικη εκκλησια διαπραγματευεται εδω και εκατονταετιες την ενωση των εκκλησιων με το Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως σχεδον αποκλειστικα εαν δεν θεωρει το Πατριαρχειο ΜΑΣ Οικουμενικο?) αλλα το σπουδαιοτερο ειναι η αναγνωριση του Πατριαρχειου ως ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ!
Ας μην γελιομαστε ομως! Λετε οι Τουρκοι διπλωματες και στρατηγοι να μην ξερουν Ιστορια? Αυτοι στο ακουσμα και μονο του ονοματος "Βυζαντιο" τρεμουν! Λετε να μην ξερουν οτι τα νησια και οι βραχονησιδες του Αιγαιου ειναι Ελληνικα? Ας μην αναλωνουμε τις προσπαθειες μας μονο για να πεισουμε για τα αυτονοητα, γιατι ειναι πασιφανες ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ "CASUS BELI" (αν επεκτεινετε τα χωρικα σας υδατα και εμεις δεν τα επεκτεινουμε) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΔΙΔΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ (ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!)
Θεωρω απολυτα λανθασμενη την τακτικη μας διοτι δεν απεχει η τακτικη της Αγκυρας απο το τελεσιγραφο του Μουσολινι, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, και οποιος ενδιδει στους εκβιαστες τους πληρωνει εσαει. Καμια συζητηση με την Αγκυρα για τις διεκδικησεις της. Η Ελληνικη απαντηση ειναι μια για καθε επιβουλεα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Ο Οικουμενικος Πατριαρχης ειναι η κορυφη της Ορθοδοξιας, η οποια αριθμει εκατονταδες εκατομυρια πιστους σε ολη τη γη οπως ειναι ο Παπας για την Καθολικη εκκλησια, ο Δαλαι Λαμα για τους Βουδιστες κτλ αλλα τι να περιμενει κανεις απο τους Τουρκους που ονομαζουν τον Ομηρο Ομερ επειδη κατεκτησαν την Ελληνικη ΙΩΝΙΑ πατριδα του Ομηρου 2000 περιπου μετα το θανατο του μεγαλου αυτου ΕΛΛΗΝΟΣ?
Τελος πιστευω οτι οι τροποι να βοηθησουμε το Πατριαρχειο μας ειναι
1. Κινητοποιηση των απανταχου ορθοδοξων.
2.Να τεθει το θεμα στην ΕΕ και να ασκηθει ΒΕΤΟ σε καθε οικονομικη η αλλη βοηθεια προς την ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.
3.CASUS BELI διοτι εφοσον η Τουρκια θετει το Οικουμενικο Πατριαρχειο υπο διωγμο, δεν σεβεται τη συνθηκη της Λωζανης, (κατι που πρατει και με τις αλλες παρανομες δραστηριοτητες της) αρα λοιπον αφου παραβιαζει τη συνθηκη της Λωζανης πρεπει να ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΚΑΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ.
4.Να ζητησουμε τη βοηθεια του Παπα της Ρωμης η οποια και μας επροσεφερθη κατα την επισκεψην του Ποντιφικος εν Κωνσταντινουπολει
5.Να ασκηθει πιεση στις Ηνωμενες πολιτεις μεσω της Ομογενειας, να πειθαναγκασουν την Αγκυρα να παψει επιτελους να αποτελει τον διεθνη ταραξια.
Με τιμη
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

Σχόλια