Πεντάγωνο: Τι λένε πηγές για το «περιστατικό» με την Κ/Φ «Μαχητής» στη Σμύρνη


Ξεκάθαρο στόχο να δημιουργήσει ένταση με ανυπόστατα – για ακόμη μια φορά – δημοσιεύματα και «μαϊμού»-βίντεο έχει η Άγκυρα.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ με τίτλο «Προπαγάνδα στο Αιγαίο», είχε πρωταγωνιστή την Κανονιοφόρο του Πολεμικού μας Ναυτικού «Μαχητής», την οποία οι τούρκοι σεναριογράφοι ανακάλυψαν, με υψωμένη τη βυζαντινή σημαία, να παρενοχλεί τουρκικά πολεμικά πλοία στη Σμύρνη.

Η ανακάλυψη έγκειται στο γεγονός ότι η Κανιοφόρος «Μαχητής», σύμφωνα με πηγές του Ελληνικού Πενταγώνου, έχει «παραδώσει» σε άλλο πλοίο του στόλου, το «έργο» στον βόρειο τομέα του Αιγαίου, από τις 17 Ιανουαρίου και βρίσκεται στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας.
Με εκτεταμένα ρεπορτάζ και αναδημοσιεύσεις ενός υποτιθέμενου βίντεο-ντοκουμέντο τα τουρκικά μέσα ανακάλυψαν την παρενόχληση τουρκικών πλοίων από την Κανονιοφόρο «Μαχητής» του Πολεμικού μας Ναυτικού. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μάλιστα το πλοίου του ελληνικού στόλου εισήλθε στον Κόλπο της Σμύρνης με υψωμένη τη βυζαντινή Σημαία.

Στο βίντεο πάντως δεν υπάρχει ούτε ένα καρέ της κανονιοφόρου, αντίθετα κυριαρχούν πλάνα από το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής στα Ίμια όταν τα τουρκικά πολεμικά πλοία προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την Κ/Φ Νικηφόρος στην οποία επέβαινε ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ρίξει, όπως και έκανε, στεφάνι στο σημείο όπου έπεσε το πλοίο με τους τρεις ήρωες του Πολεμικού μας Ναυτικού, Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού, σαν σήμερα το 1996.  πηγη:www.onalert.gr


Το είδαμε στο: national-pride.org

Σχόλια