Ο Πρόεδρος μας κ. Γεώργιος Παπασημάκης στην μεγαλειώδη εκδήλωση του "ΣΤΟΧΟΥ για την Άλωση




Οι ομιλίες στην εκδήλωση για την Άλωση, μέρος 1ο (video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση για την επέτειο της "Αλωσης" με ομιλητές την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και τους Μιχάλη βάρδα και Παναγιώτη Αποστόλου. Η αίθουσα του ξενοδοχείου ''ΑΣΤΟΡ'' ήταν ασφυκτικά γεμάτη με Έλληνες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.


Δείτε το πρώτο μέρος με τον χαιρετισμό του εκδότη του ''Στόχου'' Σάββα Χατζηπαρασκευά, τον εκρόσωπο των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' Σωκράτη Γρηγοράτου, τον χαιρετισμό που απέστειλαν ο ''Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος'' και η ''Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας'', τον χαιρετισμό του Πατριωτικού Συλλόγου ''Θερμοπύλες'' Σωκράτη Ψαρρά, του εκπροσώπου της Μ.Κ.Ο ''Εθνικό Κέντρο Ελλήνων'' Γεώργιο Παπασημάκη, του Δημήτρη Σωτηρόπουλου από το ιστολόγιο ''Hellas - Orthodoxy'' και τον χαιρετισμό του Ελληνόψυχου ηθοποιού Κώστα Πρέκα. Την εκδήλωση παρουσίασε η διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας ''Στόχος'' Δήμητρα Μυλωνά.


Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους κάτοικοι από τις αγωνιζόμενες επιτροπές στις πολύπαθες γειτονιές της Αθήνας, του Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Αττικής, Αμερικής, Βικτωρίας κ.α, ο δικηγόρος που προσέβαλε το λαθρονομοσχέδιο στο ΣτΕ Γιάννης Ανδριόπουλος, ο Ελληνόψυχος Οδυσσέας Τηλιγάδας, ο σκοπευτικός Σύλλογος ''Πελασγοί'' κ.α


Δείτε το video...



http://egersis2.blogspot.com/2011/05/1-video.html

Σχόλια