Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τον επεκτατισμό εναντίον Ελλάδος - Κύπρου διδάσκουν οι Τούρκοι στα σχολεία τους

Ο παράνομος χάρτης της δήθεν "Γαλάζιας Πατρίδας" διδάσκεται πλέον στα τουρκικά σχολεία. Πηγή εικόνας: Cihat Yaycı   Το παράνομο κα...

Τούρκος καθηγητής: Η Τουρκία θα χάσει την Κωνσταντινούπολη - Ετοιμάζεται να φύγει από την Πόλη

 

Η Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως

Τούρκος καθηγητής πιστεύει πως η Τουρκία θα χάσει την Κωνσταντινούπολη, και μάλιστα ο ίδιος λέει πως ετοιμάζεται να φύγει. 

Prof. Ο Δρ. Ο Celal Şengör ήταν ο πρώτος καλεσμένος του προγράμματος Teke Tek Bilim , το οποίο ξεκίνησε στο κανάλι του δημοσιογράφου Fatih Altaylı στο YouTube . Στο τέλος του πρώτου προγράμματος με θέμα "Ιστορία της επιστήμης από το παρελθόν στο παρόν", ο Altaylı ρώτησε "Γιατί αποφασίσατε να μετακομίσετε από την Κωνσταντινούπολη;" Απαντώντας στην ερώτηση, ο Prof. Ο Δρ. Ο Σενγκόρ είπε ότι οι συνέπειες του σεισμού στην Κωνσταντινούπολη θα είναι πολύ σοβαρές. "Μένω στον Βόσπορο, δεν μπορώ να ξεφύγω, θα αρχίσουν λεηλασίες, θα συμβεί κάτι τρομερό", είπε ο Σενγκόρ, αναφερόμενος στον αριθμό των μεταναστών στην Κωνσταντινούπολη και είπε , "Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι το σπίτι μου θα είναι καταστράφηκε και τρέχω, η Κωνσταντινούπολη θα καταστραφεί, τότε θα αρχίσουν πολύ σοβαρά προβλήματα », διαβάζουμε στην τουρκική T24.

Δείτε την εκπομπή:



Δεν υπάρχουν σχόλια: