(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ! ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ “ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΡΥΦΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

k2


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ το οποίο είναι το μοναδικό μέσο που ανέβασε νωρίς την είδηση, το συμβάν έγινε ξημέρωμα Παρασκευής και η αστυνομία το πήρε χαμπάρι το πρωί . Το άγαλμα του  Κωνσταντίνου Παλαιολόγου κοσμεί την είσοδο προς την Καστροπολιτεία του Μυστρά και είναι τόπος αναφοράς για την πολύ μεγάλη Βυζαντινή κληρονομιά της περιοχής αλλά και όλου του κόσμου.

Επάνω στο άγαλμα έχει γραφεί πιθανώς με σπρέι το σύμβλο της ομάδας Ε, εκτός εαν εμείς βλέπουμε κάτι άλλο ή τα συνθήματα υπήρχαν πριν απο την περίεργη δολιοφθορά.
Από το άγαλμα λείπει το χέρι του τελευταίου Βασιλιά της Πόλης, όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες.
Η αστυνομία γνωρίζει το θέμα από το πρωί και κατά τις ίδιες πληροφορίες στην κατοχή της βρίσκεται το μπρούτζινο χέρι του αγάλματος. Άρα συμπεραίνεται ότι πιθανότατα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της κλοπής από αθίγγανους της περιοχής.
Κατά την ίδια πληροφόρηση, γίνονται έρευνες για τους παραβατικούς ώστε να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
mistras3k1k2mistras4mistras5mistras6mistras7

Για το θέμα φίλος αναγνώστης, σχολίασε:

Σχόλια